
Wątróbka, jabłko, cebula, mikrozioła, cydr

Wołowina, pęczak orkiszowy, buraki ćwikłowe, ogórek kiszony, słonina, tymianek

Dorsz, ziemniaki, pomidory, rozmaryn

Zupa cebulowa: cebula zwykła, szalotka, cebula biała, ciasto francuskie

Sok malinowy tłoczony na zimno, twaróg, czekolada

Ziemniaki, grzyby leśne, szpinak, łosoś, twaróg, koper

Makrela, grzanka, roszponka, gruszka, ocet z kwiatów czarnego bzu

Polędwiczka wieprzowa, grzyby leśne, ziemniaki, mak, cukinia, marchew

Kurczak, ser, papryka, pomarańcza, chili, imbir, miód

Wołowina, cebule, ogórek kiszony, kiełki rzodkiewki, jajo przepiórcze

Kapusta, biała kasza gryczana, mięso z łopatki, pomidory, cebula, rozmaryn, w wersji vege zamiast mięsa warzywa

Pstrąg wędzony, brokuł, twaróg, chutney z czerwonej cebuli, jarmuż

Pieczony burak, ser, kolendra, seler

Kaczka, czerwona kapusta, jabłko, goździki, cynamon, żurawina, miód

Twaróg, galaretka z owoców czarnego bzu, nalewka z czarnego bzu

Ryż czerwony, biały, comber z królika warzywa i przyprawy korzenne, kumin, trawa cytrynowa, curry, groszek cukrowy

Półgęsek, chleb żytni, jarmuż, żurawina, papryka, pietruszka karmelizowana, roszponka, chrzan, pesto z natki pietruszki

Mięso z łopatki, czerwone wino, ogórki kiszone, placki ziemniaczane, śmietana

Szef kuchni poleca :-)

Kapuśniak, boczek

Awokado, ser kozi z Wańczykówki, trufle, olej truflowy, granat, hibiscus.