Kolacja degustacyjna z opowieścią o lokalnym piwie


RESTAURACJA VILLA GRETA

30 listopada 2019 r.

od godziny 18:00


Kolacja degustacyjna w Villi Greta

Menu przygotował Szef Kuchni Adam Skiermański

Piwa do dań dobierze Michał Godziemba Srokowski właściciel rzemieślniczego browaru Roch z Nowych Rochowic


  • tatar z sarny / jagoda kamczacka / ogórek kiszony / ser od Wańczyka / jajko przepiórcze / papryka / szalotka / kocanka
  • bulion z bażanta / pierożki z cielęciną / siekana rukola
  • rolada z dzika / żurawina / sos goździkowy / kruszony kakaowiec / moskal / owoce leśne
  • łazanki z grzybami / kalarepa
  • piernik z pomidorów / likier kawowy / puder różany
  • dla wegetarian przygotujemy posiłki bezmięsne, konicznie jednak przy rezerwacji zgłoście ilość osób vege!

Kolacja degustacyjna – konieczna rezerwacja


90 zł/osoba

* cena zawiera 5-setowe menu oraz degustację kilku rodzajów piw

** menu może się jeszcze nieco zmienić

**** obowiązkowa rezerwacja stolików

***** przygotujemy również wersję vege, le koniecznie zgłoście ilość osób przy rezerwacji

Niespodzianka


Wśród osób, które udostępnią to wydarzenie na swojej tablicy FB wylosujemy niespodziankę!

Najlepszy tatar

Tatar z sarny z szalotką, jagodami kamczackimi i jajem przepiórczym.