Jesteśmy w Żółtym Przewodniku Gault at Millau 2017!

CHWALIMY SIĘ :-)

Restauracja Vila Greta od 3 lat (2015, 2016, 2017) czyli od początku publikowania Żółtego Przewodnika Gault&Millau [czytaj: go e mijo] jest jego częścią!

W 2016r. otrzymaliśmy jedną czapkę.

Jesteśmy z tego faktu dumni.

Zapraszamy do restauracji Villa Greta :-).

Czym jest Żółty Przewodnik przeczytasz tutaj…

Sukces odniosły chyba pokrzywy, mięta, ziemniaki, koper, kapusta … uprawiane samodzielnie, twaróg, jaja, mięso … od sąsiadów i serca naszej kadry, która nie komplikuje potraw zbyt mocno. Wychodzi nam z tego zwykła wiejska polska kuchnia z pewnymi modyfikacjami w stronę Orientu czy Morza Śródziemnego.

Aha i jeszcze kasze! Których tak mało w polskich restauracjach.

No i diety. Weganie, wegetarianie, bezglutenowcy (włącznie z celiakią), bezlaktozowcy itd. Przyjeżdżajcie, nie wyjdziecie z Villi Greta głodni!

 

Gault&Millau 1 czapka

Żółty Przewodnik Gault&Millau. Jesteśmy w przewodniku po raz trzeci, od 2 lat z jedną czapką.

Żółty przewodnik

Żółty przewodnik Gault at Millau

1 Odpowiedzi
  1. Bożena says:

    WOW! GRATULACJE dla Was! Od zawsze robicie dobrą robotę a czapka Gault at Millau tylko to potwierdza! Już się nie mogę doczekać kiedy znowu Was odwiedzimy!

    Odpowiedz

Napisz komentarz

Chcesz dołączyć do dyskusji?
Napisz swoją opinię!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *